scurt. stupid, dar am zâmbit în seara asta

Facebook, da… mai dau și eu cu scrollul… seara deobicei, când am timp mai mult. Mi-a sărit în ochi un articol funny “Ce tip de bărbat meriți în funcție de zodie”. Am dat click ca să mai râd puțin pe articole stupide. Recunosc că mă mai destind cu lucruri prostești uneori. Citesc aleatoriu la descrierea bărbaților “meritați” și îmi sare în ochi descrierea de la o altă zodie decât a mea.

“Ție pare-mi-se că-ți cam place aventura și adrenalina. Vrei un vampir stilat, pompos și care să se joace cu inima și, implicit, viața ta. Unul care azi e cald, mâine e rece. Nu neapărat pentru că e undead, ci pentru că se poartă arogant. Ai nevoie de-un vampir sexy care să te enerveze când te face să râzi și să te facă să râzi când te enervează. Cu el e numai vorba de pasiune. E o dragoste cu năbădâi.”

Da, am râs la final pentru că mă regăsesc complet în descrierea asta în ceea ce privește bărbatul, sau mna… tentativa de bărbat, pe care l-am adus cel mai aproape de inima mea. Pe scurt, pe amețitul pe care l-am iubit. Amețit, o formă ușoară de alint.

Scurt. Stupid, dar am zâmbit în seara asta.

mayaElle

Advertisements