poker, vanilie neagră şi sex

Duminică după-masa. A ieşit soarele pe cer, după ce de dimineață trase o ploaie de primăvară. Jumătate de oră am zăcut în cada plină cu spumă, un mic deliciu relaxant pentru corpul meu. Ies din baie doar în prosop. Mă mai fâțâi prin casă şi îmi sună telefonul. Da, era el. Aşteptam telefonul să sune undeva după ora 5 după-masa. Culmea era 5 fără 5 şi el deja mă sunase. Vorbisem cu o seara înainte să ne vedem azi. Îmi era dator cu un masaj şi vroia să se țină de cuvânt.

– Ce faci? mă întreabă el foarte vioi şi degajat la telefon.

– Tocmai ce am ieşit de la o baie relaxantă.

– Nu vrei să vii la un remi aici la mine pe stradă la casa unei vecine cu nişte prieteni?

– Bine, hai că vin cam într-o jumătate de oră ajung şi eu.

– Bine te aştept! Vezi să nu uiți de ciocolata aia. Încep să râd. Aseară când am vorbit la telefon îi promisesem o ciocolată pentru azi. Cum e un pofticios nu uitase de ciocolată.

– Da, da, ți-o aduc, nu am uitat, îi răspund râzând.

Mănânc în grabă ce găsesc prin figider şi apoi fug în cameră să mă pregătesc. Arunc nişte blugi mulați pe mine, un maiou colorat, un sacou sport şi o pereche de tenişi. În învârteala prin casă nu uit să arunc o cremă în geantă şi ciocolata promisă. Îmi chem un taxi şi plec spre locație. Nu ştiam exact casa unde trebuia să ajung. L-am sunat când am coborât din taxi. Mă aştepta în poartă cu telefonul la urechi. Îmi dădea indicații pe unde să o iau. Intru. Se apropie de mine şi mă sărută amical pe obraz. Zâmbesc. Nici nu intru bine pe uşă că mă întreabă „Ai adus ciocolata?”. Încep să râd „Da, am adus-o. Ți-o dau când ajungem sus. Pofticiosule!” Intrăm în casă, ieşim prin spate într-o curte interioară şi începem să urcăm nişte scări. Undeva mai sus era o terasă de lemn, frumos amenajată, o grădină cu câțiva copăcei înfloriți, un leagăn mare alb şi un barbeque. Locul acela micuț arăta ca un colț de la țară, multă linişte, miros de flori, parcă nici nu erai în oraş.

Fac cunoştință la fața locului cu restul persoanelor, nu cunoşteam pe nimeni decât pe el, dar asta nu era vreo problemă pentru mine, fiind o persoană sociabilă. Ne punem toți la masă. Până am ajuns eu, ei număraseră piesele de remi, erau lipsă câteva aşa că se decide să jucam poker. Eu eram pe dinafară cu acest joc, nu mai jucasem până acum. „Nicio problemă, învăț din mers” am zis eu. Încet încet am început să prind demersul jocului, nu era greu deloc. Primele partide de poker le-am câştigat eu, vorba aceea „norocul începătorului”. Am râs, am făcut poze, am jucat poker până ne-am plictisit, în concluzie ne-am simțit bine. Nici nu se simțea faptul că ne cunoscusem în acea zi. Pe nesimțite se făcuse seară afară şi deja era frig, aşa că ne-am strâns lucrurile şi ne-am luat rămas bun. Dar seara mea nu se termina aici. Lipsea masajul promis. Aşa că mă îndrept cu el spre casa lui, doar la câțiva paşi de unde eram. Intrăm în casă amândoi. Ne descălțăm şi direct în camera lui ne încuiem. Îmi era ciudat să fiu din nou în acea casă după 6 luni de absență. Totul era exact la fel, nimic schimbat, fiecare lucru în acelaşi loc în care le văzusem ultima oară când am trecut pragul acestei case. Aceeaşi mobilă maro, acelaşi birou cu calculator, aceeaşi stație în care bubuia muzica astă vară până afară în curte, acelaşi pat în care ne trezeam uneori împreună.

–  Ai luat crema pentru masaj? mă întreabă el.

– Da, am luat o cremă ce am găsit prin baie, sper că e bună pentru masaj!

– Vanille noire! mi-o ia din mână şi citeşte de pe ea. Mmm ce bine miroase!

Îi zâmbesc privindu-l pe sub sprâncene. E mult mai înalt decât mine şi atunci când sunt pe tocuri, mereu îl privesc pe sub sprâncene, ştiu că îi place când sunt misterioasă. Îmi pun geanta deoparte. Între timp el pregăteşte patul pentru masaj. Dă pernele mari la o parte şi lasă doar două mici, după care întinde pătura peste şi îmi spune să mă întind. Îi zâmbesc iarăşi cu fața la pat. Se duce în spatele meu la calculator şi pune nişte muzică pe fundal. Mă dezbrac de tot până la mijloc şi mă întind pe pat. Mi se aşează peste picioare şi începe să îmi întindă crema pe corp. Tresar la fiecare atingere a cremei reci.

 – E rece crema?

– Puțin.

Începe să mă maseze pe tot spatele, de la gât până la talie. Curând nu mai simțeam nimic rece, spatele începea să ardă sub mâinile sale. Era atât de plăcut momentul. Nu vorbeam niciunul dintre noi. Se auzea doar muzica de pe fundal pusă de el înainte să înceapă masajul. Era un chill out cu influențe dubstep, era perfectă. Eram în transă, corpul meu absorbea fiecare atingere a palmelor sale mari care alunecau pe pielea mea. Presiunea palmelor sale asupra muşchilor mei firavi se simțea atât de relaxant. Mirosea în toată camera a vanilie. După vreo jumătate de oră de masaj oboseşte. Stinge lumina şi se întinde lângă mine în pat. Mă acoperă grijuliu pe spate cu o parte a păturii cât să nu îmi fie frig. Eu eram încă în starea de relaxare totală. Nu scoteam niciun cuvânt. Singura lumină care rămăsese în cameră, era cea a monitorului aprins. Era de ajuns.

Am stat vreo două minute unul lângă celălalt întinşi în pat bolborosind ceva cuvinte aiurea. Eram într-un fel de transă relaxantă, nu mă puteam concentra prea bine la cuvinte. Într-un final mă lipsesc de el, iar el mă ia în brațe. Mă ghemuiesc la pieptul lui ca un copil. Tot timpul în brațele lui puternice mă simt mică. Îi place să mă mângâie părinteşte pe cap. Îmi dă părul la o parte, mă apucă de bărbie şi îmi ridică capul spre el brusc. Eu tresar brusc din transa în care căzusem şi spun „Ce-i?”. Nu îmi dă niciun răgaz pentru alt cuvânt în plus şi mă sărută pe buze scurt, după care tot mai lung. Nu avem nevoie de prea mult timp cât să ajungem să ne invadăm reciproc gurile cu limbile. Deja eram înfierbântați amândoi. Dacă până acum tot ceea ce se întâmplase era de cadrul romanticului, după ce lumina s-a stins şi ne-am atins buzele, lucrurile începeau să ia o întorsătură radicală spre latura perversă din noi. Deja ştiam amândoi ce va urma din momentul în care începusem furtunos să ne sărutăm şi să ne umble mânile haotic peste tot. Poate pare ciudat, dar de această dată nu plecasem de acasă cu gândul că vom ajunge la sex. Nu ne văzusem de mai bine de 6 luni şi doar cu o seara înainte vorbisem la telefon aiurea. Deşi ştiam că va fii greu după masaj să ne comportăm ca nişte amici, dat fiind faptul că fusesem împreună vara trecută şi mereu a fost atracție fizică între noi.

Limbile noastre încep să se împletească în gurile noastre fără să ne mai putem controla. El se ridică deasupra mea şi începe să mă sărute pe gât în jos, pe sfârcuri şi abdomen, după care revine în sus spre ureche. Ştie că mă înnebunesc săruturile apăsate pe urechi. Ador să îi simt respirația în ureche în timp ce nivelul pasiunii tot creşte în el. E mereu pasional, sarută apăsat şi cu poftă. Nu are cum să nu te înnebunească săruturile şi atingerile sale. Corpul meu începe să se contorsioneze sub plăcerea atingerilor sale. Mă apucă de blugi şi mă trage înspre el. Se pierde puțin la nasturi şi fermoar aşa că preiau eu în timp ce el îşi dă jos rapid hainele de pe el.

Amândoi rămânem goi, mai puțin eu cu chiloții mei roz pe mine. Îi place să mi-o tragă cu chiloții pe mine. Sare din nou pe mine, mă mai sărută de câteva ori după care trece repede spre pizda mea ascunsă de chiloți. Îmi îndepărtează genunchii şi începe să mă prindă cu buzele de labii prin chiloți. Zvâcnesc din mine primele gemete de plăcere. Îmi trage chiloții într-o parte şi începe să îşi afunde gura adânc între picioarele mele. Gemeam de plăcere simțindu-i limba în mine. Îmi place când se joacă cu limba între picioarele mele, mereu o face cu poftă. Nu e nevoie să îşi folosească degetele ca să mă excite, ştie prea bine să îşi mişte limba încât să mă înnebunească. Eram deja udă şi foarte dornică să îl simt înăuntru. Se aşează peste mine în mâini şi mă sărută. În toată strânsoarea dintre noi îl apuc de mădularul tare şi îl întroduc în mine sub presiunea lui. Eram amândoi exaltați. Cu mişcări frenetice începe să mă penetreze. Respirația lui era tot mai grea, dar mă excita. Mă sărută haotic pe urechi, gât, gură. Alternăm pozițiile puțin față de cea de bază după care mă întoarce cu spatele la el din două mişcări. Mă pun capră şi îmi dă jos chiloții de tot de această dată fără prea mult efort, după care începe să mă lingă pe coapse, îndreptându-se hotărât spre pizda mea pe care o răsfață cu acelaşi ritual cu limba. La final îşi introduce două degete să mă ațâțe mai mult pentru ce va urma. Îmi cuprinde şoldurile cu mâinile şi mă penetrează sadic pe la spate. Nu rămân prea mult în poziția asta şi mă întorc spre el. Îmi proptesc un picior la el în piept şi îl împing pe spate. Mă lasă uşor să preiau eu controlul. Mă aplec desupra lui, îl muşc jucăuş de abdomen, tresare de plăcere, după care îl apuc de mădular şi încep să i-l înghit treptat cu mişcări repetate. Mă urc pe el, ne sărutăm şi mă penetrez singură. Încep să i-o trag eu cu mişcări du-te/vino ritmice, alternând cu mişcări ondulate de bazin şi apăsătoare. Îi place, iar mie îmi place să îl ştiu excitat. La un moment dat mă prinde cu o mână de mijloc, se ridică în genunchi şi îmi dă drumul încet pe spate după care mă penetrează furios până la final. Se întinde lângă mine, mă ia în brațe şi continuăm să ne sărutăm uşor în timp ce vârful degetelor noastre ne dezmierdau pielea. Rămânem aşa o vreme până ne relaxăm puțin, după care îi fac un masaj şi lui că răsplată pentru munca depusă. Acum amândoi miroseam a vanilie neagră.

Advertisements